Feedback

Vrouw, 39 jaar
Wat heb ik een goed gevoel overgehouden aan de sessies met Marleen helemaal top! Ik krijg stap voor stap steeds meer inzicht in mezelf. En dat geeft rust, nu ook deze rust voor mezelf gunnen! Super bedankt voor de fijne, leerzame en verhelderende sessies. Van (Dynamisch) A naar B en C en vervolgens zelf verder kunnen met de rest van het alfabet!!

Man, 52 jaar
“De openheid en niet vooringenomenheid van Marleen heeft ervoor gezorgd dat het coaching traject voor mij heel goed is verlopen. Ik kan mezelf gemakkelijker accepteren en ga beter met mijn omgeving om. Zowel ikzelf als mijn gezin zijn erg blij dat ik de stap heb gezet om me door Marleen te laten begeleiden.”

Vrouw, 69 jaar
“Na heel wat hulpverleners ben ik bij Marleen terechtgekomen. Haar begeleiding en coaching is een verademing, zij kan verder kijken dan de techniek. Ik heb dingen over mezelf ontdekt, die tot dan toe onbekend waren gebleven. Ik kan nu keuzes maken en mijn grenzen bewaken. Marleen weet mijn kern te bereiken en vandaar uit heb ik enorme stappen vooruit gemaakt. Ik zit prima in mijn vel en mijn leven is rijker geworden.”

Vrouw, 20 jaar
“Ik heb het gevoel dat ik alles tegen Marleen kon zeggen, zij vindt niks raar. Door de coaching, kan ik beter voor mezelf zorgen en neem ik besluiten waar ik achter kan staan. Mijn besluiteloosheid en onzekerheid heb ik door de gesprekken achter me gelaten. Ik ben heel blij dat Marleen mij heeft kunnen helpen.”

Vrouw 35 jaar
“Na 3 sessies met Marleen, ben ik erachter wat mijn capaciteiten en echte overtuigingen in het leven zijn. Ik sta veel opener en steviger in mijn drukke bestaan, leef met meer plezier en bewuster. Ik ben heel dankbaar dat ik dit ervaren en bereikt heb.”

Ondernemingsraden
“De training is interactief, wij als raad hebben onszelf en situaties uit de praktijk onder de loep genomen; een aantal verbeteringen zijn daaruit gekomen.”

“Het helpt absoluut als Marleen je de spiegel voorhoudt; je komt er achter hoe je acteert en hoe je beter kan functioneren. Verfrissend en echt een eye-opener. Er wordt een open sfeer gecreëerd, waarin wij elkaar beter leren kennen en de ruimte krijgen om individueel en als groep te groeien.”

“We hebben gesprekstechnieken geleerd die ons helpen in ons dagelijks werk. Deze training heeft ons echt geholpen om professioneler en beter te functioneren; als groep en als individu.”